مهمترين مزيت بهداشتي گوشت شترمرغ آن است كه در مقايسه با گوشت گاو هيچگونه بيماري انگلي را به انسان منتقل نميكند. كم بودن چربي بين ماهيچهاي گوشت شترمرغ يكي از خواص مهم آن به شمار ميرود لذا مصرف متعادل آن براي افرادي كه به دنبال كاهش وزن هستند يا از بيماري قلبي عروقي رنج ميبرند مفيد است.
البته گوشت شترمرغ كمي خشك است و اين خشكي زماني بيشتر آشكار ميشود كه گوشت براي مدتزمان طولاني پخته شده باشد. سالها گوشت شترمرغ را به عنوان گوشت فاقد كلسترول ميشناختند اما طبق تحقيقات جديد ميزان كلسترول موجود در اين گوشت را ميتوان با گوشت بوقلمون و گاو مقايسه كرد. اين گوشت به دليل دارا بودن اسيد چرب و غيراشباع امگا 3 تاثير مفيدي در جلوگيري از لخته شدن خون و افسردگي دارد.
كم بودن ميزان سديم در گوشت شترمرغ در مقايسه با گوشت گاو و مرغ يكي از مزاياي ديگر اين گوشت است بنابراين مصرف متعادل آن براي افرادي كه نياز به مصرف غذاهاي كمنمك دارند توصيه ميشود. همچنين گوشت شترمرغ، آهن مناسبي را براي افراد كم خون و زنان باردار فراهم ميكند.
ميزان آهن اين گوشت تقريبا به اندازه گوشت گاو و بسيار بيشتر از گوشت مرغ است. گوشت شترمرغ با عاليترين نوع گوشت گوساله يعني فيله قابل مقايسه است و اغلب به صورت كبابي و استيك استفاده ميشود. در اين روش طبخ، بايد گوشت را در درجه حرارت ملايم قهوهاي كرد.
پوسته آن بسيار ضخيم بوده لذا شكستن آن به آساني شكستن تخممرغ نيست. مزه و درصد ميزان چربي و پروتئين آن مانند تخممرغ است و به همان روشها پخت و پز ميشود. عسلي شدن تخم شترمرغ حدودا 45 دقيقه و سفت شدن آن دوبرابر اين زمان طول ميكشد.
0 نظرات:
ارسال یک نظر